9.11.2022 21:47
TanssiDans Ry

SEURAN JOULUINEN VARAINKERUUKAMPANJA

 

Tervehdys TanssiDansilaiset!

Syyslukukauden loppu ja joulunaika lähestyy jo kovaa vauhtia. Onkin tullut jälleen aika läheisten ja itsensä hemmottelulle ja erilaisten muistamisten hankkimiselle. Viime vuotiseen tapaan TanssiDans on päättänyt jälleen käynnistää varainkeruukampanjan Kanelimamman kanssa loppuvuoden kiireiden helpottamiseksi. Tuotevalikoima on tänä vuonna entistä laajempi. Kampanjamme tarkoituksena on kerätä varoja seuran toimintaa varten käytettäväksi kilpailevien parien ja harrastajatanssijoiden hyväksi. 

Osallistuminen varainkeruuseen on helppoa. Menemällä Kanelimamman verkkokauppaan osoitteeseen https://kanelimammankauppa.com/discount/Tanssidans näet kaikki myytävissä olevat tuotteet. Voit tilata itse ja ohjata ystäväsi, tuttavasi tai työkaverisi tilaamaan suoraan verkkokaupasta ja tämän osoitelinkin kautta myös seuran kampanjakoodi pitäisi olla tilauksessa jo automaattisesti. Tilaajat ostavat tuotteet verkkokaupassa näkyvillä hinnoilla. 

Tilausvaiheessa muista ja muistuta tarkistaa, että tilauksessa on kampanjakoodi TANSSIDANS verkkosivun alennuskoodi-kohdassa ja, mikäli sitä ei ole, niin muista se syöttää kyseiseen kohtaan, niin tilaus kirjautuu seuramme kampanjaan. Ilmaisen rahdin saa yli 50 euron ostoihin. Verkkokauppaostoksen jälkeen Kanelimamma huolehtii kaikesta lopusta eli tilauksen käsittelystä ja toimittamisesta tilaajille. Kampanja-aika on 9.11-10.12.2022.

Seura saa kaikista TANSSIDANS-koodilla kampanja-aikana tehdyistä ostoista 30 %:a ryhmän kassaan (rahtimaksua ei huomioida). Kun kampanja-aika on päättynyt, Kanelimamma laskee yhteen kaikki kampanja-aikana verkkokauppaan tulleet tilaukset koodin kera ja lähettää ryhmällemme raportin myynnistä. Tämän jälkeen seura laskuttaa raportin perusteella Kanelimammalta 30 %:a tilausten loppusummasta ilman rahtia.

Toivottavasti mahdollisimman moni löytää mieleisiään tuotteita ja näin tukee samalla seuraamme. Mikäli haluat varmistaa tiettyjen tuotteiden saamisen, teethän tilaukset ensitilassa, sillä ainakin viime vuonna osa tuotteista loppuunmyytiin. 

Kiitos, että tuet!

Jouluisin varainkeruuterveisin,

Janita Nyman (kampanjan yhteyshenkilö)
Puh. 045 657 8585/ janitanyman2014@gmail.com